top of page
_DSC0477.JPG

Azur Seafood

Retail

Azur Seafood Retail is uw gespecialiseerde partner voor het volledige assortiment verse en diepgevroren vis in de retailmarkt. Naast het bieden van naturel of gepaneerde visproducten, ontwikkelt en produceert Azur Seafood Retail aantrekkelijke en unieke visconcepten. Azur Seafood Retail is onderdeel van Azur Seafood BV, een internationaal opererend bedrijf met een leidende positie in de import, export en distributie van diverse vissoorten.

RETAIL .png
Image by Mike Bergmann

Onze producten

Azur Seafood Retail streeft ernaar een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden door te werken met duurzame vissoorten van over de hele wereld. Onze vis komt bijvoorbeeld uit zalmkwekerijen in de Noorse fjorden, garnalenkwekerijen in Azië, maar ook de Noorse zee en onze eigen Noordzee zijn een belangrijke bron voor bijvoorbeeld kabeljauw of scholfilets. Mede dankzij deze grote reikwijdte is onze vis duurzaam en altijd van de beste kwaliteit.

Onze productie

Doordat wij onze productie allemaal vanuit onze eigen locatie faciliteren kunnen wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en hygiënenormen.
Azur Seafood Retail produceert en verpakt ‘binnenshuis’ en is daarvoor IFS Higher Level gecertificeerd. Wij streven naar perfectie, waarbij wij de garantie kunnen bieden dat onze processen en producten voldoen aan de hoogste eisen van voedselveiligheid en kwaliteit.

Onze innovatie

Azur Seafood Retail staat voor innovatie, en zet hoog in op eigen productontwikkeling. Op deze manier zijn we in de beste positie om retailers continu te voorzien van innovatieve en unieke mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan mooie visconcepten voor het grillseizoen of speciale menu's met kerst. Dankzij onze brede visie kunnen wij een ruime keuze binnen ons assortiment bieden.

HJ20210128-23847536.jpg

Onze verpakking

De verpakking en presentatie is minstens even belangrijk als het product zelf, daarom bieden wij ook hier vele mogelijkheden. Denk aan het produceren onder private label of juist het eigen merk. Kiest u voor aluminium of kunststof trays, of geeft u juist de voorkeur aan een zak of kartonnen doosje?

Er is ontzettend veel mogelijk, en uiteraard denken wij hierbij graag met u mee. 

Azur Seafood Retail neemt de retailer het werk uit handen!

Assortiment

Vers voorverpakt

Vers voorverpakt

Vis variatie

Vis variatie

Gebakken - gepaneerd

Gebakken - Gepaneerd

Noodzee vis

Noordzee vis

bottom of page